Permanentní make-up

makeup

Nejčastěji si ženy nechávají za pomoci permanentního make-upu vytvořit oční linky, korigovat tvar obočí nebo rtů.

Permanentní make-up

Jedná se o mikro-implantaci pigmentu do horní vrstvy pokožky. Používá se převážně pro úpravu obočí, očních linek a kontury rtů. Tato technika vychází z modifikace starého tetovacího umění, přičemž základní rozdíl spočívá v hloubce implantace pigmentu.

Zatímco u klasického tetování se jedná o hloubkovou implantaci, u trvalého nalíčení se pigment aplikuje pouze do horní vrstvy pokožky. Permanentní make-up je až na tři roky.
Aplikace trvalého nalíčená nedoporučujeme aplikovat při nachlazení a jiném onemocnění, v době menstruace, po požití alkoholu a jiných omamných látek. Při implantaci pigmentu by mohlo dojít ke zvýšenému krvácení, což je jednou z příčin, proč by barvivo mohlo po zahojení vymizet. Další příčinou je použití mastných krémů či olejů v místě aplikace před dokonalým zhojením nebo přítomnost masti v kůži.

Jestliže dojde k vymizení barviva, je možné pigmentaci opakovat ve stejném místě po úplném zhojení pokožky.

Osoby trpící cukrovkou či vážnější alergii nebo onemocněním, je třeba konzultace se svým lékařem.

Doba hojení je individuální a trvá v průměru týden. Po tuto dobu je nezbytné udržovat místo aplikace v čistotě, nepoužívat žádné mastné prostředky a líčidla, nevystavovat se slunečnímu či solárnímu záření a vyhnou se vysoké tělesné námaze.

V žádném případě neodstraňovat stroupky, nechat je samovolně odpadnout.

  • poradenství zdarma
  • 26 let praxe, záruka kvality
  • trvalé nalíčení očních linek, obočí, kontur rtů, celých rtů
  • vtetování pigmentu se provádí jen do horní vrstvy kůže
  • toto nalíčení je na dobu 2 až 3 let
  • doba hojení je asi týden


3D/pudrové/vláskové obočí

Permanentní make-up –  3D, pudrové a vláskové obočí je nový designový prvek. Obočí tak působí velmi přirozeným dojmem, často je dokonce permanentní make-up více přirozený než klasické nabarvení obočí barvou nebo tužkou. Při aplikaci permanentního make-upu si každá klientka může při konzultaci zvolit barevný odstín, intenzitu barvy a tvar.
Na vláskovou techniku navazují pak i jiné metody, jakou je např. 3D, která opticky vytváří plastický vzhled obočí. Tohoto efektu je docíleno použitím několika barevných pigmentů během aplikace.


Kontaktujte nás!