Ostatní služby

xasdasd

Orientální depilace, prodloužení řas – řasa na řasu a další služby.

Orientální depilace

Depilační hmota na odstranění chloupků je z přírodních surovin, které Vaši kůži nevystaví nebezpečí alergických reakcí na různé syntetické látky, ale naopak mají zklidňující účinky. Smyslem tohoto druhu depilace je zamezit dalšímu nárůstu chloupků. Proto je úspěch lepší, pokud jsou chloupky delší. Pak se podaří vytrhnout chloupky i s cibulkou z folikulu.

Nestane se Vám, že po použití této hmoty bude nárůst chloupků ještě intenzivnější, jako je tomu při použití žiletky.

Při odstranění touto hmotou nedochází k zarůstání chloupků. Tento druh depilační hmoty je vhodný na všechny části těla (třísla, podpaží, obličej).

Depilace je vhodná i pro muže.


Prodloužení řas – řasa na řasu

Metoda prodloužení řasa na řasu probíhá individuálním lepením odolných, speciálně tvarovaných syntetických norkových řas na řasy přirozené, a to v průměru okolo 60 řas na každé oko. Doplňkové řasy původní řasu kopírují a velice přirozeně protahují.

Prodloužené řasy jsou ve výsledku krásně husté, silné, dlouhé, lehké a jemně nakroucené. Jsou odolné vůči vodě, potu, slzám a dokonce i bazénovému chlóru. Zároveň jsou šetrné k pokožce, očím i kontaktním čočkám.

Aplikace řas je bezbolestná a trvá přibližně kolem 1 hodiny. Doplnění řas je vhodné každé 3 až 5 týdnů dle potřeby, a to kvůli přirozené obnově přírodních řas.

Prodloužené řasy jsou vhodné ke každodennímu nošení.  Pro zachování kvalitního výsledku je vhodné se den před aplikací dobře odlíčit a ráno se již znovu nelíčit. V den aplikace syntetických řas se vyhýbat kontaktu s vodou a další dva dny nejít do sauny ani bazénu. Používat bezolejová odličovadla, nepoužívat řasenku, nemnout si oči a nespat hlavou v polštáři.